Νέα υπέρ-σπέσιαλ Pagani Huayra Dinastia με 730 άλογα και εντυπωσιακή εμφάνιση

Η Pagani παρουσιάζει μια μοναδική σπέσιαλ έκδοση της Huayra, με τη νέα Huayra Dinastia να φτιάχνεται σε μόλις τρία αντίτυπα, τα οποία ξεχωρίζουν κυρίως από το εντυπωσιακό μωβ carbon αμάξωμά τους.

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση της Huayra στα πρότυπα της Huayra Pearl, με τη Pagani να προορίζει και τις τρεις Dinastia αποκλειστικά και μόνο για την αγορά της Κίνας.

Η πρώτη μάλιστα εκ των τριών Dinastia έλαβε ύστερα από επιθυμία του ιδιοκτήτη της και το αξίας 160.000 ευρώ (άνευ φόρων) βελτιωτικό πακέτο Paccheto Tempesta, που περιλαμβάνει μια σειρά από αλλαγές που καθιστούν ακόμη πιο απόλυτη τη Huayra.

Ειδικά στην πρώτη Dinastia, επιλογή του ιδιοκτήτη της ήταν οι περίφημες πανάλαφρες ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21 ίντσων πίσω του πακέτου, να έρθουν σε χρυσό χρώμα.

Στο εσωτερικό, οι επενδύσεις των θυρών, τα καθίσματα και η κεντρική κονσόλα επενδύονται με ένα χτυπητό τιρκουάζ δέρμα, ενώ αντίστοιχης απόχρωσης λεπτομέρειες υπάρχουν στο εμπρόσθιο σπόιλερ, τις πλαϊνές ποδιές και τις δαγκάνες των φρένων.

Ως προς τον κινητήρα, το bi-turbo 6λιτρο V12 μοτέρ που προέρχεται από τη Mercedes-AMG παραμένει χωρίς αλλαγές και στην Huayra Dinastia, προσφέροντας την εκπληκτική ισχύ των 730 ίππων, με 1.100 Nm ροπής. Με τέτοια νούμερα, το κιβώτιο δεν θα μπορούσε παρά να είναι σειριακό, αγωνιστικού τύπου, με 7 σχέσεις.
TAG