Με 500 άλογα το Ford Focus RS!

Στην Έκθεση Βελτιώσεων της SEMA στο Λας Βέγκας, η Roush Performance σε συνεργασία με τη Ford παρουσίασε μια νέα super έκδοση του Focus RS με ισχύ 500 ίππων!

Το Focus RS της Roush επικεντρώνεται στην αναβάθμιση του 2,3 λίτρων EcoBoost κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποκτά ένα νέο μπλοκ της Ford Performance, νέο σύστημα ψύξης της Roush και αλλαγές στον «εγκέφαλό» του.

Ως αποτέλεσμα, από τα 350 άλογα του μοτέρ αυτού, η Roush προσφέρει 500 άλογα ισχύος, δίνοντας στο Focus RS έναν ακόμη πιο εκρηκτικό χαρακτήρα.

Εκτός τώρα του κινητήρα, το Focus RS της Roush διαθέτει μια νέα αγωνιστική ανάρτηση ρυθμιζόμενη σε 3 σημεία, ενισχυμένα φρένα της PFC, αλλά και σφυρήλατες σκουρόχρωμες ζάντες 19 ιντσών, με ελαστικά Continental ExtremeContact Sport.

Ενισχύσεις έχουμε και στην εμφάνιση, με τη Roush να προσφέρει ένα αγωνιστικού τύπου εμπρός σπόιλερ με αντίστοιχες πλαϊνές ποδιές, αεραγωγούς στο καπό, νέα πίσω αεροτομή, αλλά και νέα χρώματα-γραφικά.


Ως προς τη διάθεση του αυτοκινήτου, προς το παρόν η αμερικάνικη εταιρεία κρατά κλειστά τα χαρτιά της για το εάν θα προσφέρει όλα τα παραπάνω στην αγορά και ιδίως, την αναβάθμιση των 500 ίππων για τον EcoBoost κινητήρα του Focus RS.
TAG