Αυτό είναι το νέο 7θέσιο SUV της Subaru! (+video)


Το μεγαλύτερο SUV της ιστορίας της παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η Subaru, με το νέο Viziv-7 να αναμένεται να μπει στην παραγωγή στις αρχές του 2018.

Το νέο πρωτότυπο SUV της ιαπωνικής φίρμας είναι 7θέσιο και έχει ένα μακρύ αμάξωμα με μήκος 5,2 μέτρων και μεταξόνιο 3 μέτρων, αλλά και 2 μέτρα πλάτος, εξασφαλίζοντας έτσι πολύ καλή εσωτερική ευρυχωρία.

Σχεδιαστικά, το πρωτότυπο ακολουθεί μια μάλλον κλασική σχεδίαση, συγκεντρώνοντας περισσότερο ενδιαφέρον στο εμπρόσθιο τμήμα του με τα μοντέρνα μικρά σε διαστάσεις φώτα, τη μεγάλη γρίλια, αλλά και τις θέσεις για τους προβολείς ομίχλης που δείχνουν σαν να αποτελούν συνέχεια των θόλων των τροχών.

Από το πλάι δεν λείπουν τα «φουσκώματα» που καθιστούν πιο μυώδες το αμάξωμα, ενώ πίσω, ξεχωρίζουν και πάλι τα μακρόστενα φώτα, αλλά και ο τονισμένος προφυλακτήρας με την απαραίτητη αλουμινένια ποδιά.


Προς το παρόν η Subaru δεν δίνει στη δημοσιότητα άλλα στοιχεία για το νέο της μοντέλο, εκτός από ό,τι θα ξεκινήσει τη διάθεσή του στις Η.Π.Α. στις αρχές του 2018, χωρίς να αναφέρεται προς το παρόν στην Ευρώπη. Είναι δεδομένο πάντως ότι κάτω από το καπό του θα βρεθεί ένας boxer κινητήρας, αλλά και ότι θα είναι τετρακίνητο.

             
TAG