Η Audi παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις Black Edition για 7 μοντέλα της

Θέλοντας να προσφέρει το κάτι παραπάνω στα πιο δημοφιλή μοντέλα της, η Audi δημιουργεί τις νέες εκδόσεις Black Edition για τα A3 & S3, TT και TT Roadster, το Q3, αλλά και τα S6 και S7 Sportback.

Ξεκινώντας με τα «μικρότερα» A3 και S3 Black Edition, οι αλλαγές περιλαμβάνουν αρχικά νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με ματ τιτανίου φινίρισμα (19 ιντσών στο S3 Sedan), μαύρη εμπρόσθια γρίλια, καπάκια καθρεπτών και περιμετρικά παραθύρων, αλλά και αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων στο εσωτερικό.

Το Q3 Black Edition διαθέτει 19 ιντσών νέας σχεδίασης μαύρες ζάντες, που συνδυάζονται με φιμέ τζάμια, μαύρα καπάκια καθρεπτών και μαύρη εμπρόσθια γρίλια, αλλά και ηχοσύστημα της BOSE. Το Q3 Black Edition αντικαθιστά στη γκάμα την έκδοση S line plus.

Προχωρώντας με τα TT και TT Roadster Black Edition, εδώ συναντούμε 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου με 5 ακτίνες, αλλά και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Bang & Olufsen. Και εδώ τα καπάκια των καθρεπτών και η εμπρόσθια γρίλια βάφονται σε μαύρο χρώμα.

Τέλος, στα κορυφαία Audi A6 & S7 Sportback, εκτός από τη μαύρη γρίλια εμπρός και τα φιμέ τζάμια, προστίθενται αλουμινένια καπάκια εξωτερικών καθρεπτών, νέες σκουρόχρωμες ζάντες 20 ιντσών για το S6 και 21 ιντσών για το S7, αλλά και BOSE ηχοσύστημα στο εσωτερικό, μαζί με νέες επενδύσεις σε μαύρη λάκα πιάνο.

Ως προς τις τιμές των νέων εκδόσεων, η Audi θα ξεκινήσει να προσφέρει τα νέα Black Edition στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας μέσα στον μήνα, από 26.565 λίρες (30.815 ευρώ) για το Audi A3 Black Edition.
TAG