Η Chevrolet παρουσιάζει την πιο σπορ Camaro Turbo AutoX

Θέλοντας να προσφέρει μια νέα έκδοση με σπορτίφ χαρακτηριστικά της «βασικής» 2λιτρης turbo Camaro, η Chevrolet δημιουργεί την πρωτότυπη Camaro Turbo AutoX.

Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στην Έκθεση Βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας και αρχικά ξεχωρίζει στο αμάξωμά του, με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα, που συνδυάζεται με μαύρες-ασημί ρίγες, εμπρόσθιο σπόιλερ από την Camaro SS, πίσω αεροτομή και εισαγωγές στο καπό.

Παράλληλα, για να της προσδώσει πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, η Chevrolet έχει προσθέσει πιο σκληρά ελατήρια, νέα αμορτισέρ, ενώ έχει μειώσει και την απόσταση από το έδαφος κατά 20 χλστ. Υπάρχους επίσης μεγαλύτερες αντιστρεπτικές και νέα εμπρός μπάρα θόλων.

Αλλαγμένοι είναι και οι τροχοί, με ζάντες 20 ιντσών και ελαστικά επιδόσεων σε μέγεθος 285/35 R20 της Goodyear, ενώ ενισχύσεις έχουμε και στα φρένα με 6πίστονες διαγκάνες εμπρός και μεγαλύτερους δίσκους.

Στο πεδίο του κινητήρα, το 2λιτρο turbo SIDI μοτέρ των 275 ίππων αποκτά νέα εισαγωγή, ενώ συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο πιο «κλειστής» κλιμάκωσης, αλλά και με μια νέα εξάτμιση επιδόσεων.


Ως προς την παραγωγή της, παρότι η Chevrolet δεν το ανακοινώνει, είναι πολύ πιθανό το πρωτότυπο αυτό να μας οδηγήσει σε μια πιο σπορ έκδοση για την 2λιτρη turbo Camaro, στα πρότυπα των κορυφαίων Camaro SS και Camaro ZL1.
TAG