Μια φτιαγμένη Ford Mustang για τη γερμανική αστυνομία!

Η γερμανική αστυνομία εντάσσει στο στόλο της μιας βελτιωμένη Ford Mustang V8 GT, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως το νέο της όχημα για την προώθηση του προγράμματος ασφάλειας στη βελτίωση.

Με τη φράση «TUNE IT! SAFE!» («Βελτίωσέ το! Με ασφάλεια!»), η γερμανική κυβέρνηση σε συνεργασία με διάφορες οργανώσεις, αλλά και την αστυνομία της χώρας, υποστηρίζει ένα ετήσιο πρόγραμμα ασφάλειας, το οποίο επικεντρώνεται στο να προωθήσει το ασφαλές και με βάση όλες τις νόμιμες διαδικασίες, tuning.

Κάθε χρόνο επιλέγεται ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο, που βάφεται στα χρώματα των περιπολικών της χώρας και συμμετέχει σε διάφορα events και εκδηλώσεις, τα οποία προμοτάρουν το πρόγραμμα.

Για την επόμενη χρονιά, το αυτοκίνητο αυτό είναι μια φτιαγμένη Ford Mustang V8 GT, η οποία έχει «περιποιηθεί» από τη γνωστή Wolf Racing και διαθέτει ένα πλήρες εξωτερικό bodykit που της χαρίζει μια πιο επιθετική εικόνα, 20άρες ειδικής σχεδίασης ζάντες και ρυθμιζόμενη, ημι-αγωνιστική ανάρτηση.

Παράλληλα, ο 5λιτρος, V8 κινητήρας της Ford έχει αυξήσει την απόδοσή του στα 455 άλογα από 421 εργοστασιακά, με αποτέλεσμα το 0-100 χλμ./ώρα να μειωθεί στα 4,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να αγγίξει τα 268 χλμ./ώρα.

Φυσικά, για να επιτελέσει το ρόλο της ως «περιπολικό», η βελτιωμένη Mustang έρχεται βαμμένη πλήρως στα χρώματα της αστυνομίας και με τα απαραίτητα αυτοκόλλητα, μαζί με μπλε φώτα και σειρήνα της Hella, αλλά και με ειδική κάλυψη για τα τζάμια που προστατεύει από τη θραύση τους.


Από εδώ και πέρα, η μοναδική αυτή Mustang και για τους 12 επόμενους μήνες θα χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εκθέσεις και events, ώστε να προωθήσει το πραγματικά ενδιαφέρον αυτό πρόγραμμα.
TAG