Δείτε και κυρίως ακούστε την απίστευτη βελτιωμένη Lamborghini Aventador LP790-4 Roadster!(+video)

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, η Luxury Custom δημιουργεί μια πραγματικά εκπληκτική Aventador με 790 άλογα και μια σειρά από άλλες αλλαγές, την οποία μας δείχνει και στο πρώτο βίντεό της.

Η βελτιωτική πρόταση της Luxury Custom βασίζεται πάνω την κορυφαία Lamborghini Aventador SV Roadster με τον V12 βενζινοκινητήρα των 750 ίππων, ο οποίος αναβαθμίζεται στα 790 άλογα προσφέροντας ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις από τις εργοστασιακές (0-100 σε μόλις 2,8 δλ. έχει η «νορμάλ» SV).

Παράλληλα, η Luxury Custom αλλάζει και την εξωτερική εμφάνιση της Aventador SV συνδυάζοντας το λευκό της αμάξωμα με μαύρες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, τις πλαϊνές ποδιές, την οροφή και την πίσω αεροτομή, αλλά και με μαύρους δίσκους φρένων.

Στο ίδιο σκούρο μοτίβο (ματ μαύρο) έρχονται και οι νέοι τροχοί της Vossen στις 20 ίντσες εμπρός και 21 πίσω, οι οποίοι συνδυάζονται με ελαστικά 255/30 ZR20 εμπρός και 355/25 ZR21 στον πίσω άξονα.


Η τελική πινελιά της αναβάθμισης δίνεται με την τοποθέτηση μιας εντελώς νέας εξάτμισης, η οποία αν μη τι άλλο χαρίζει έναν μοναδικό ήχο στην Aventador, όπως μπορείτε να ακούσετε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί.

              
TAG