Η Peugeot παρουσιάζει το αναβαθμισμένο φθηνό σεντάν 301

Μετά από 4 χρόνια στην παραγωγή το προσιτό μικρό σεντάν Peugeot 301 ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται, για να συνεχίσει την παγκόσμια πορεία του στην αγορά.

Ουσιαστικά, η Peugeot επικεντρώνεται στην ενίσχυση της εμφάνισής του, κάτι που το καταφέρνει με μια νέα γρίλια, ανασχεδιασμένο καπό και κυρίως, πιο μοντέρνα εμπρόσθια φώτα, με νέα LED φώτα ημέρας χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Ενισχυμένη είναι και η γκάμα των ζαντών, με νέα σχέδια στις 16 ίντσες, ενώ στο εσωτερικό η Peugeot εκσυγχρονίζει την εικόνα και ενισχύει τη συνδεσιμότητα, με νέο σύστημα πολυμέσων που διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών.

Στο πεδίο των κινητήρων, η γαλλική εταιρεία δεν αλλάζει τα μοτέρ του 301, συνεχίζοντας να το διαθέτει με τους ατμοσφαιρικούς βενζινοκινητήρες των 1,2 και 1,6 λίτρων με 82 και 115 άλογα αντίστοιχα, ενώ υπάρχει και ο diesel 1,6 λίτρων BlueHDI των 100 ίππων.

Το ανανεωμένο Peugeot 301 θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της PSA Peugeot-Citroen στο Βίγκο της Ισπανίας, μαζί με το ανανεωμένο Citroen C-Elysee. Αναμένεται να είναι και πάλι ένα από τα πιο φθηνά οικογενειακά μοντέλα στην αγορά.
TAG