Η Citroen ανανεώνει το φθηνό σεντάν C-Elysee (+video)

Μετά από 4 χρόνια η Citroen παρουσιάζει την ανανεωμένη γενιά του σεντάν C-Elysee, εκμοντερνίζοντας ελαφρώς την εμφάνισή του και προσφέροντας ένα νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα.

Ξεκινώντας με την εμφάνιση, στο εμπρόσθιο τμήμα του C-Elysee συναντούμε νέα και μεγαλύτερα φώτα, μια πιο μεγάλη μάσκα, αλλά και έναν προφυλακτήρα με πιο μοντέρνα σχεδίαση και LED φώτα ημέρας.

Στο πίσω μέρος αλλάζει το κρύσταλλο των φώτων που είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου κόκκινο και φρεσκάρεται ο προφυλακτήρας. Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τις νέες ζάντες 16 ιντσών και τις 2 νέες αποχρώσεις μπλε και γκρι για το αμάξωμα.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Citroen εκσυγχρονίζει το μοντέλο της, προσφέροντάς του ένα σύστημα πολυμέσων με 7 ιντσών οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα και μεγαλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας (και Android Auto/Apple CarPlay).

Στους κινητήρες, συνεχίζουν οι επιλογές του 1,2 ατμοσφαιρικού βενζινοκινητήρα 82 ίππων, του 1.600 VTi με 115 άλογα, αλλά και των diesel HDi 1,4 λτ.-92 PS και BlueHDI 1,6 λτ. με 100 άλογα.


Η κατασκευή του ανανεωμένου Citroen C-Elysee θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Βίγκο της Ισπανίας και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο Α' Τρίμηνο του 2017. Το μοντέλο θα διατεθεί και πάλι σε αγορές όπως η Κίνα, η Τουρκία, η Αλγερία, αλλά και φυσικά και στην Ευρώπη.


           
TAG