Ένα Audi R8 προς τιμήν ενός… βιντεοπαιχνιδιού! (+video)

Στην Ιαπωνία η τοπική αντιπροσωπεία της Audi αποφάσισε να δημιουργήσει μια και μοναδική έκδοση του supercar R8, εμπνευσμένη από τη δημοφιλή σειρά βιντεοπαιχνιδιών Final Fantasy και την τελευταία προσθήκη στην 30ετή ιστορία του παιχνιδιού.

Το νέο Audi R8 «Star of Lucis», όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται αυτό το μοναδικό R8, έχει εμπνευστεί από το Final Fantasy XV, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 29 Νοεμβρίου.

Βασίζεται πάνω στο κορυφαίο R8 V10 Plus με τον 5,2 λίτρων κινητήρα βενζίνης των 610 ίππων και ξεχωρίζει με την εμφάνισή του και κυρίως, με τα «φλοράλ» τύπου αυτοκόλλητα στους εμπρός αεραγωγούς, τα καπάκια των καθρεπτών, τα πλαϊνά, την αεροτομή και σε άλλα τμήματα του αμαξώματος.

Επίσης, διαθέτει ένα αμάξωμα σε ειδικό μαύρο χρωματισμό, που συνδυάζεται με μωβ απόχρωση, ενώ στο εσωτερικό έχουμε λευκό και μαύρο δέρμα με πορτοκαλί ραφές.

Ιδιαίτερη σχεδίαση διαθέτουν οι τροχοί, που ενσωματώνουν ημικύκλια, τρίγωνα και ειδικά μοτίβα, τα οποία προέρχονται από το έμβλημα του Βασιλείου του Lucis στο βιντεοπαιχνίδι.


Ως προς τη διάθεση του, η Audi Ιαπωνίας ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει μόνο ένα αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης του οποίου θα επιλεχθεί μετά από κλήρωση-λοταρία στις 21 Νοεμβρίου μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων.

Ο νικητής, για να κάνει δικό του το μοναδικό αυτό Audi R8 θα πρέπει να καταβάλει το ποσόν των 50.000.000 γεν (430.000 ευρώ!). 


          
TAG