Η VW παρουσιάζει το νέο Passat GT με 280 άλογα!

Εν όψει του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες που θα ανοίξει αύριο τις πύλες του, η VW παρουσιάζει σε πρωτότυπη μορφή το πιο σπορ Passat με V6 μοτέρ 280 ίππων.

Το νέο μοντέλο ονομάζεται «Passat GT» και σύμφωνα με τη VW, μας προϊδεάζει για την πιο σπορ έκδοση παραγωγής του μεσαίου αυτοκινήτου, που όπως θα διατεθεί μόνο στις Η.Π.Α. και τον Καναδά.

Σχεδιαστικά, το νέο Passat GT ξεχωρίζει με την μαύρη γρίλια της μάσκας που συνδυάζεται με δύο οριζόντιες κόκκινες λωρίδες παραπέμποντας στα GTI της VW, ενώ παράλληλα πιο δυναμική είναι η σχεδίαση του προφυλακτήρα.

Υπάρχουν επιπλέον μαύρα πλαίσια παραθύρων και οροφή, μια μικρή αεροτομή στο πίσω μέρος μαζί με διπλές τραπεζοειδείς εξατμίσεις, αλλά και LED εμπρόσθια φώτα, πίσω σκουρόχρωμα φωτιστικά και λογότυπα «GT» σε διάφορα τμήματα του αμαξώματος.

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις ειδικής σχεδίασης ζάντες 19 ιντσών Tornado, αλλά και με τη μείωση της απόστασης από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά σε σχέση με τα στάνταρ Passat.


Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, η VW επέλεξε τον 3,6 λίτρων VR6 V6 των 280 ίππων που είναι διαθέσιμος στα κορυφαία Passat στις Η.Π.Α. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG, με paddles στο τιμόνι προσφέροντας γρήγορες επιδόσεις.
TAG