Tην «μικρή» Macan ετοιμάζει η Porsche!

Στα σχέδια της Porsche φαίνεται ότι βρίσκεται ένα νέο SUV, μικρότερο από την Macan, το οποίο θα ενταχθεί στην premium μεσαία κατηγορία και θα έχει πολλά κοινά με το επόμενο Audi Q3.

Όποιος νόμιζε ότι η Porsche θα σταματoύσε την επέκτασή της στην κατηγορία των  SUV, με το λανσάρισμα της Macan το 2014, διαψεύστηκε τελικά. Οι ιθύνοντες της εταιρείας είναι αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν την φρενίτιδα που υπάρχει για τα πολυτελή SUV και έτσι έχουν προγραμματίσει να «κατέβουν» και στη μικρομεσαία κατηγορία.

Έτσι, με βάση τις τελευταίες πληροφορίες στα επόμενα χρόνια θα υποδεχτούμε το μικρότερο SUV μοντέλο στην ιστορία της Porsche, το οποίο αναμένεται να ονομαστεί «Majun».

Σχεδιαστικά, η «Majun» θα διατηρήσει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας, ούσα πιο compact σε διαστάσεις, υιοθετώντας ένα κουπέ πίσω τελείωμα. Μηχανικά και τεχνικά το αυτοκίνητο θα βασιστεί στο νέο Audi Q3 (και το επόμενο Q4), ενώ δεν αποκλείεται να είναι και η πρώτη Porsche με 1.400άρη turbo κινητήρα.


Περισσότερα για το νέο μικρότερο SUV της Porsche θα γνωρίζουμε μέσα στην επόμενη τριετία, όταν και η γερμανική φίρμα μας δώσει περισσότερα στοιχεία για το νέο της δημιούργημα.
TAG