Δείτε το «τέρας» της Rezvani με 500 άλογα και εντυπωσιακή σχεδίαση!

Με σχεδίαση από άλλο πλανήτη και 500 άλογα ιπποδύναμη, η «κλειστή» έκδοση του περίφημου Beast (=τέρας) της αμερικάνικης Rezvani, έκανε την εμφάνισή της στην Έκθεση του Λος Άντζελες.

Η αμερικάνικη εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά sportscar, που τραβούν την προσοχή με τη σχεδίασή τους. Έτσι, θέλοντας και πάλι να εντυπωσιάσει, παρουσίασε στην έκθεση του Λος Αντζελες το νέο της δημιούργημα που ακούει στο όνομα Beast Alpha.

Ουσιαστικά πρόκειται για την κλειστή έκδοση του Rezvani Beast που λανσαρίστηκε πέρυσι, έχοντας όμως ένα διαφορετικό πλαίσιο carbon-αλουμινίου δανεισμένο από τη Lotus, σε αντίθεση με το ρόουντστερ που χρησιμοποιεί πλαίσιο από Ariel Atom.

Στα highlights του μοντέλου, εκτός της δυναμικής του σχεδίασης, συμπεριλαμβάνεται και ο πρωτότυπος τρόπος με τον οποίο ανοίγουν οι πόρτες, οι οποίες σύρονται και βγαίνουν προς τα έξω (η εταιρεία τις ονομάζει «SideWinder»).

Για την κίνηση του νέου Rezvani Beast Alpha φροντίζει και πάλι ένα turbo μοτέρ 2,4 λίτρων (προέλευσης Honda), το οποίο αποδίδει 500 άλογα. Ένα νούμερο ικανό για να προσφέρει στο αμάξωμα των 884 κιλών τελική ταχύτητα 280 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 σε 3,2 δλ.

Το cockpit χαρακτηρίζεται από ένα μινιμαλιστικό και επιθετικό design, με πολλές επενδύσεις ανθρακονημάτων και Alcantara. Παράλληλα στον εξοπλισμό του μοντέλου βρίσκονται αρκετά στοιχεία άνεσης και ασφάλειας όπως κλιματισμός, Apple CarPlay, αερόσακοι και πολλά άλλα.


Για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν το θηρίο της Rezvani, η τιμή εκκίνησης τοποθετείται στα 200.000 δολάρια.
TAG