Πώς σας φαίνεται η ανανεωμένη Skoda Octavia RS;

Την περασμένη εβδομάδα η Skoda αποκάλυψε την ανανεωμένη γενιά της Octavia και σήμερα, οι ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες της Octavia RS, μας δείχνουν το πώς μπορεί να είναι η ανανεωμένη γενιά της κορυφαίας μεσαίας Skoda.

Η ανανεωμένη Skoda Octavia RS θα λανσαριστεί τον ερχόμενο Απρίλιο έχοντας και πάλι δύο εκδόσεις ισχύος στο πεδίο της βενζίνης, μια με 220 και μια με 230 άλογα. Όμως για πρώτη φορά στην ιστορία και από τα τέλη Μαΐου η Skoda θα φέρει και μια έκδοση του ίδιου 2λιτρου TSI κινητήρα με 245 ίππους, που θα καταστήσει ακόμη πιο εκρηκτική την Octavia.

Παράλληλα, εμφανισιακά όπως μπορείτε να δείτε στις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες που σας παρουσιάζουμε, η ανανεωμένη Octavia RS θα έχει μια πιο «αγριεμένη» παρουσία, με μαύρη εμπρόσθια γρίλια, καπάκια καθρεπτών και οροφή, αλλά και με μεγαλύτερες ζάντες 19 ιντσών.

Αλλαγμένος είναι και ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας, ενώ τα νέα διπλά φώτα της ανανεωμένης γενιάς της Octavia, αναμένεται να εξασφαλίσουν και στην Octavia RS το απαραίτητο αισθητικό «φρεσκάρισμα». Από εκεί και πέρα, όπως και στις «απλές» εκδόσεις της ανανεωμένης Octavia, έτσι και στην RS θα δούμε ένα αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με μεγαλύτερη οθόνη αφής 9,2 ιντσών στο εσωτερικό της.

Φυσικά, η ανάρτηση και τα φρένα θα έχουν τις απαραίτητες σπορ ενισχύσεις, ενώ θα υπάρξει και πάλι το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό για την Octavia RS 230 και τη νέα RS 245. Σημειώστε ότι το παρόν από πλευράς diesel, θα δώσει και πάλι η Octavia RS με τον 2λιτρο TDI των 184 ίππων.

Εικόνες: X-Tomi Design
TAG