Η ανανεωμένη Skoda Octavia μας αρέσει πολύ περισσότερο! (+video)

Η Skoda αποκάλυψε σήμερα τις πρώτες εικόνες και στοιχεία για την ανανεωμένη Octavia, στην οποία αλλάζει κυρίως το εμπρόσθιο τμήμα με νέα διπλά φώτα, που της χαρίζουν μια σαφώς πιο ελκυστική εικόνα από το προ-ανανέωσης μοντέλο.

Στο εμπρόσθιο μέρος είναι και εκεί όπου έχουν γίνει οι περισσότερες από οπουδήποτε αλλού αλλαγές, αφού εκτός των νέων διπλών φώτων (προαιρετικά και με LED), υπάρχει μια αλλαγμένη γρίλια, ενώ έχει επανασχεδιαστεί και ο προφυλακτήρας.

Οι αλλαγές στο αμάξωμα ολοκληρώνονται με τον ελαφρώς διαφοροποιημένο πίσω προφυλακτήρα, τα «φρεσκαρισμένα» πίσω φώτα, αλλά και τα νέα σχέδια των ζαντών από 16 έως 18 ίντσες.

Εσωτερικά, η Skoda ενισχύει το τεχνολογικό προφίλ της Octavia με νέο σύστημα infontainment που διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 9,2 ιντσών, αλλά και τη δυνατότητα παροχής internet ως hotspot. Διευρυμένη είναι και η γκάμα των συστημάτων ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Στους κινητήρες, η ανανεωμένη Octavia έρχεται με 5 TSI μοτέρ βενζίνης και 4 TDI diesel, με χωρητικότητα από 1,0 έως και 2,0 λίτρα, αλλά και με απόδοση από 84 έως και 184 ίππους.

Τα κιβώτια είναι είτε 6άρι μηχανικό, είτε 7τάχυτο DSG αυτόματο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα τετρακίνησης για τον 1,8 TSI και τον 2λιτρο TDI.

Η ανανεωμένη Skoda Octavia θα ξεκινήσει τη διάθεσή της στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας, στις αρχές του 2017. Θα διατεθεί και πάλι σε σεντάν (με μεγάλο άνοιγμα πίσω πόρτας) και στέισον αμάξωμα.

Δείτε το επίσημο βίντεο της Skoda για την ανανεωμένη Octavia.

       
TAG