Η νέα BMW M2 GTS με 450 άλογα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τη M4 GTS!

Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία Alpha-N Performance παρουσιάζει τη νέα της top βελτίωση για τη BMW M2, προσδίδοντάς της αλλαγές σε εμφάνιση και σε δύναμη, που παραπέμπουν στην κορυφαία BMW M4 GTS.

Ειδικά στο κομμάτι της σχεδίασης, η νέα BMW M2 GTS της Alpha-N Performance αποκτά το καπό με τη χαρακτηριστική εισαγωγή της M4 GTS, το οποίο μπορεί να παραγγελθεί σε ανθρακόνημα ή κέβλαρ.

Παράλληλα, υπάρχει ένα νέο carbon εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω σταθερή αεροτομή GTS, ανθρακονημάτινος διαχύτης με τετραπλές εξατμίσεις, carbon καπάκια καθρεπτών, αλλά και νέες πλαϊνές ποδιές. Η αναβάθμιση ολοκληρώνεται με τους τροχούς 20 ιντσών BMW M Competition.

Στο πεδίο της δύναμης, η Alpha-N Performance βελτιώνει τον 6κύλινδρο 3λιτρο turbo των 370 ίππων της BMW M και του χαρίζει 450 άλογα ισχύος, δημιουργώντας μια από τις ισχυρότερες M2 της εποχής.

Παράλληλα, συνοδεύει όλα τα παραπάνω και με την πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση Road & Track της Öhlins, βελτιώνοντας περαιτέρω τα οδικά και τα οδηγικά χαρακτηριστικά της M2.

Ως προς το κόστος των βελτιώσεων, η τιμή για το carbon καπό είναι 3.399 ευρώ, για το εμπρόσθιο σπόιλερ από 1.299 ευρώ, ο διαχύτης κοστίζει 999 ευρώ και η αεροτομή 2.099 ευρώ. Για την ανάρτηση, προσθέστε ακόμη 2.995 ευρώ, με το συνολικό κόστος χωρίς την αναβάθμιση του κινητήρα να αγγίζει τα 10.791 ευρώ.
TAG