Με τιμή 85.000 ευρώ αυτό το Nissan GT-R των 950 ίππων είναι το απόλυτο παιχνίδι για την πίστα!

Στο eBay μπορεί να βρει κανείς σήμερα τα πάντα, όπως για παράδειγμα αυτό το πανίσχυρο Nissan GT-R των 950 ίππων, με set-up για χρήση σε πίστα και τιμή 85.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα GT-R του 2009, το οποίο έχει φτιαχτεί όπως προείπαμε για χρήση σε πίστα από τον ιδιοκτήτη του (επιτρέπεται να βγει και σε δρόμο), με τον ίδιο να τονίζει ότι όλες οι αλλαγές έγιναν μόλις το αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο.

Έτσι, στο αμάξωμα του GT-R αρχικά μπορούμε να δούμε μια σειρά από έξτρα αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως μια πολύ μεγάλη αγωνιστικού τύπου αεροτομή, μεγάλες εμπρόσθιες εισαγωγές, πλήρες πακέτο περιμετρικών σπόιλερ, αλλά και τροχούς για αγωνιστική χρήση με 18άρες ζάντες Enkei σε χρυσό χρώμα.

Πολλές αλλαγές έχουν γίνει και στο στήσιμο του αυτοκινήτου, αφού μεταξύ άλλων έχουν τοποθετηθεί νέα ψαλίδια εμπρός, αγωνιστικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, νέες μπάρες θόλων, ενώ έχει ενισχυθεί και όλο το σύστημα πέδησης.

Στο εσωτερικό, λόγω της αγωνιστικής του χρήσης το Nissan GT-R της αγγελίας έχει εφοδιαστεί με 2 αγωνιστικού τύπου καθίσματα της Recaro, ενώ υπάρχει και ο απαραίτητος κλωβός ασφαλείας.

Περνώντας τώρα στον κινητήρα, εδώ ο ιδιοκτήτης επέλεξε το πακέτο αναβάθμισης Alpha 9 AMS, το αλλάζει σχεδόν τα πάντα στον V6 των 3,8 λίτρων της Nissan, προσφέροντάς του την εκπληκτική απόδοση των 950 ίππων (με αγωνιστική βενζίνη) ή 850 ίππων με απλή βενζίνη. Μόνο το πακέτο αυτό κοστίζει 26.600 ευρώ.


Όσον αφορά στην κατάσταση του αυτοκινήτου, αυτή σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του είναι πολύ καλή, με τα χιλιόμετρα που έχουν καταγραφεί στο οδόμετρό του να είναι 14.805. Η τιμή που ζητείται για την αγορά του βρίσκεται στα 85.074 ευρώ και πλέον, μένουν μόνο 16 ημέρες μέχρι να λήξει η αγγελία και να βρεθεί ο νέος ιδιοκτήτης αυτού του εκπληκτικού πραγματικά GT-R.
TAG