Βελτιωμένο Audi SQ7 με 520 άλογα από diesel μοτέρ! (+video)

Ποιος είπε ότι τα diesel SUV δεν μπορούν να έχουν εκρηκτικές επιδόσεις; Πάρτε για παράδειγμα το νέο βελτιωμένο Audi SQ7 της ABT, το οποίο με 520 άλογα ισχύος έρχεται για να προσφέρει πολύ γρήγορα νούμερα επιταχύνσεων.

Από το εργοστάσιο το Audi SQ7 έρχεται με τον 4λιτρο V8 TDI κινητήρα του VW Group, o οποίος προσφέρει 435 άλογα ισχύος και 900 Nm ροπής, ωστόσο η ABT βγάζει από αυτό το μοτέρ 520 άλογα και 970 Nm, χαρίζοντάς του εκρηκτικές επιδόσεις.

Έτσι, το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί πλέον μόνο 4,6 δευτερόλεπτα από 4,8 δευτερόλεπτα εργοστασιακά, ενώ επιπλέον αυτού η ABT αντικαθιστά την εργοστασιακή εξάτμιση με το δικό της Sound Control system, το οποίο προσφέρει στο SQ7 έναν εκπληκτικό ήχο.

Μαζί με τα παραπάνω η ABT πειράζει και την ανάρτηση, τοποθετώντας το σύστημα ABT Level Control, μέσω του οποίου ο οδηγός μπορεί να επιλέξει χαμήλωμα κατά 20 χλστ. εμπρός-πίσω του ύψους του αμαξώματος.


Οι αλλαγές της ABT ολοκληρώνονται με τα νέα carbon ένθετα στα «φτερά», αλλά και στους νέους τροχούς 22 ιντσών, οι οποίοι συνδυάζονται με χαμηλού προφίλ ελαστικά 295/35 από την Dunlop ή την Continental.

Δείτε και ακούστε στο βίντεο τον ήχο του SQ7 της ABT.

              
TAG