Νέα Bentley Continental GT Black Edition με μαύρες λεπτομέρειες αλλά όχι σε μαύρο χρώμα!

Η Bentley παρουσιάζει τη νέα έκδοση Black Edition της κουπέ και της κάμπριο Continental GT, με μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα, αλλά χωρίς να την προσφέρει σε μαύρο χρώμα!

Πρόκειται για την ίδια έκδοση που είχε παρουσιαστεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά για την κορυφαία Bentley Continental GT Speed και η οποία είναι διαθέσιμη πλέον και στην Continental GT V8 των 520 ίππων.

Σε αυτή περιλαμβάνονται μια μαύρη γρίλια στη μάσκα, μαύρα περιμετρικά παραθύρων, χειρολαβές θυρών και πλαίσιο φώτων, αλλά και μαύρες ζάντες αλουμινίου με σχέδιο 7 ιντσών και 21 ίντσες.

Αυτές είναι και όλες οι μαύρες χρωματικές αλλαγές της νέας έκδοσης του κουπέ της Bentley, αφού σε αντίθεση από ό,τι θα περίμενε κανείς λόγω της ονομασίας της έκδοσης, η βρετανική φίρμα δεν προσφέρει σε μαύρο χρώμα το αμάξωμα.

Αντίθετα, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ 6 άλλων χρωμάτων και να τα συνδυάσει με διαφορετικού χρώματος επενδύσεις στις πλαϊνές ποδιές και τον πίσω διαχύτη του αυτοκινήτου.

Οι αλλαγές της έκδοσης Black Edition ολοκληρώνονται με τις νέες δαγκάνες των φρένων σε μαύρο ή κόκκινο, αλλά και το εσωτερικό που αποκτά νέα καθίσματα και αποχρώσεις αντίστοιχες με αυτές του αμαξώματος από το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner.
TAG