Μια μοναδική Bentley Flying Spur με απίστευτη πολυτέλεια

Η Bentley και το special τμήμα της Mulliner, παρουσιάζουν μια εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής έκδοση της Flying Spur, που προσφέρει ακόμη περισσότερη πολυτέλεια και μοναδικότητα στον ιδιοκτήτη της.

Η νέα special Bentley Flying Spur ξεχωρίζει αρχικά με το ειδικής απόχρωσης μπλε εξωτερικό της χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με νέους τροχούς 7 ακτίνων σε διχρωμία μαύρου και χρωμίου.

Εκεί όμως που πραγματικά αυτή η Flying Spur ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι στο εσωτερικό της, το οποίο ντύνεται στο μεγαλύτερό του βαθμό με πανάκριβο δέρμα σε λευκό και μπλε, ενώ για τους πίσω επιβάτες υπάρχουν επιπλέον μαξιλάρια από το ίδιο υλικό και ειδικό ψυγείο που κρατά παγωμένη τη σαμπάνια!

Ακόμη πιο μοναδική ωστόσο είναι η χρήση ξύλινων επενδύσεων από την πολύ σπάνια Βρετανική Φτελιά, η οποία υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο στην ιδιωτική έπαυλη ενός αριστοκράτη στη Μεγάλη Βρετανία.


Η Bentley τονίζει ότι το ξύλο που χρησιμοποίησε στην Flying Spur δεν κόπηκε από το σπάνιο αυτό δέντρο, αλλά προέρχεται από κομμάτια ξύλου της Φτελιάς που έχουν πέσει, ενώ για αυτό το λόγο μέρος των εσόδων από την πώληση του αυτοκινήτου θα χρησιμοποιηθεί για την προστασία και επαναπροώθηση του σπάνιου αυτού φυτού.
TAG