Ανανέωση για –σχεδόν– όλα τα μοντέλα της Toyota

Η Toyota ανανεώνει τα Yaris, Auris, Avensis και Verso εν όψει της νέας χρονιάς, προσφέροντάς τους κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση και ενισχύοντας τα στοιχεία τεχνολογίας τους.

Παίρνοντας κάθε μοντέλο ξεχωριστά, το Yaris είναι διαθέσιμο πλέον με ένα νέο κόκκινο εξωτερικό χρωματισμό, ενώ στη bi-tone έκδοσή του έχει χρωματική αντίθεση με μαύρη οροφή, κολώνες, εξωτερικούς καθρέπτες και άλλα στοιχεία αμαξώματος.

Στο Auris, υπάρχει επίσης διαθεσιμότητα στο ίδιο κόκκινο με αυτό του Yaris, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών, μαζί με σπορ καθίσματα με μαύρο αλκαντάρα. Στάνταρ είναι επίσης το πακέτο συστημάτων ασφαλείας Toyota Safety Sense.

Στην περίπτωση του πολυχρηστικού Verso, στο εσωτερικό συναντούμε μια νέα ταπετσαρία με κόκκινες ραφές, ενώ στο αμάξωμα έχουμε και εδώ ένα νέο κόκκινο χρώμα, μαζί με καινούργιας σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών.


Το νέο κόκκινο χρώμα αμαξώματος προστίθεται και στις επιλογές αμαξώματος του μεσαίου Avensis, ενώ και στο μεγαλύτερο Toyota υπάρχουν νέας σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών.
TAG