Ανανεωμένη BMW Σειρά 6 στο Ντιτρόιτ με περισσότερες σπορ επιλογές

Η BMW θα παρουσιάσει επίσημα την ανανεωμένη γενιά της κορυφαίας Σειρά 6 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις αρχές του Ιανουαρίου, με μικροαλλαγές που στόχο έχουν να τονίσουν τον σπορτίφ χαρακτήρα της.

Η πρώτη αλλαγή αφορά στην προσθήκη ενός νέου M Sport πακέτου στις επιλογές όλων των εκδόσεων της Σειρά 6, το οποίο ήταν πριν διαθέσιμο μόνο για τη M6, με τμήματα από ανθρακονήματα στο αμάξωμα και αντίστοιχες επενδύσεις στο εσωτερικό.

Επίσης, προστίθεται στις επιλογές αμαξώματος ένα νέο μπλε μεταλλικό χρώμα (Sonic Speed Blue ονομάζεται), αλλά και νέας σχεδίασης M 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε διχρωμία, οι οποίες συνδυάζονται με run-flat ελαστικά.

Από εκεί και πέρα και εκτός από κάποιες περαιτέρω επιλογές εξατομίκευσης μέσω της σειράς BMW Individual, η BMW Σειρά 6 δεν διαφοροποιείται σε σχέση με πριν, με όλες τις παραπάνω αλλαγές να είναι διαθέσιμες από την ερχόμενη άνοιξη.


Στους κινητήρες, παραμένουν ο 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας των 320 ίππων, ο V8 με τα 450 άλογα, αλλά και ο 6κύλινδρος diesel των 313 ίππων. Η Σειρά 6 θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη σε κουπέ, κάμπριο και Gran Coupe αμάξωμα.
TAG