Πρώτη αποκάλυψη του νέου Kia Picanto!

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες-σκίτσα της νέας γενιάς του Picanto, με το νέο μίνι να έρχεται με πιο σπορτίφ στοιχεία, αλλά και hi-tech εσωτερικό.

Η 3η γενιά του Picanto αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2017 και μέχρι τότε, οι πρώτες εικόνες-σκίτσα μας δείχνουν το που θα πορευτεί η Kia στο νέο της μοντέλο.

Αρχικά, από αυτές τις εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε την αναβαθμισμένη σχεδίαση του νέου μίνι της Kia, με πολλά κοινά στοιχεία με το νέο Rio. Έτσι, στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει η κυψελωτή μάσκα και τα φωτιστικά σώματα τύπου LED, ενώ πίσω, τα φανάρια σε σχήμα «C» δημιουργούν μια αρκετά δυναμική εικόνα.

Περνώντας στο εσωτερικό, από την επίσημη εικόνα διακρίνουμε ότι η καμπίνα κάθε άλλο παρά σε μίνι μοντέλο θα παραπέμπει, αφού φαίνεται ότι στόχος της Kia ήταν να προσφέρει μια hi-tech ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του νέου Picanto, με μεγάλη οθόνη για το infotainment ψηλά στην κονσόλα, όμορφους διακόπτες για τον κλιματισμό, αλλά και πίνακα οργάνων με στρογγυλή οθόνη πληροφόρησης στο κέντρο.

Σε ό,τι αφορά τώρα στα υπόλοιπα στοιχεία του νέου Picanto, η Kia κρατά προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά της, ωστόσο στους κινητήρες αναμένουμε τα μικρότερα ατμοσφαιρικά μοτέρ 1,0 και 1,2 λτ. της εταιρείας, ενώ δεν αποκλείεται και η ένταξη στη γκάμα του νεότερου 1.000άρη turbo βενζινοκινητήρα της Hyundai-Kia.

Αναμένεται επίσης το νέο Picanto να μεγαλώσει ελαφρώς σε διαστάσεις, ώστε να προσφέρει περισσότερους χώρους στο εσωτερικό, ενώ είναι δεδομένο ότι η Kia θα του προσφέρει και αρκετά νέα συστήματα ασφαλείας.


Περισσότερα σε κάθε περίπτωση για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε από τις αρχές του 2017, όταν και η Kia δώσει περισσότερα στοιχεία για αυτό στη δημοσιότητα.
TAG