Νέα Toyota Aygo x-press και x-style με ακόμα περισσότερο στυλ!

Η Toyota δημιουργεί τις νέες εκδόσεις x-press και x-style του μίνι Aygo, που προσφέρουν νέες χρωματικές επιλογές σε αμάξωμα και εσωτερικό, οι οποίες τονίζουν το μοντέρνο και διαφορετικό στυλ του μικρότερου μοντέλου της.

Οι δύο νέες εκδόσεις του Aygo θα διατεθούν από τις αρχές του 2017 και αρχικά, το Aygo x-press ξεχωρίζει με τις κόκκινες λεπτομέρειες στην οροφή, τις πλαϊνές ποδιές, τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με λευκό, γκρι, ασημί ή μαύρο αμάξωμα.

Επίσης, υπάρχουν στάνταρ μαύρες 15 ιντσών ζάντες αλουμινίου, φιμέ τζάμια, αλλά και νέες μαύρες επενδύσεις στους αεραγωγούς, την κεντρική κονσόλα και τον επιλογέα ταχυτήτων στο εσωτερικό. Ενισχυμένος είναι και ο εξοπλισμός με στάνταρ αυτόματο κλιματισμό και σύστημα infotainment x-touch.

Στην περίπτωση του νέου Toyota Aygo x-style οι εξωτερικές αλλαγές είναι οι ίδιες με αυτές του Aygo x-press, όμως αντί του κόκκινου χρώματος για τις λεπτομέρειες, υπάρχει γκρι, ενώ εφόσον το αμάξωμα είναι γκρι, τότε το χρώμα αυτό αλλάζει σε ασημί.

Επιπλέον αυτού, αναβαθμισμένος είναι ο εξοπλισμός, με στάνταρ εμπρός προβολείς ομίχλης και κάμερα οπισθοπορείας, αλλά και με LED φώτα ημέρας, δερμάτινο τιμόνι, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού και πολλά άλλα.


Μαζί με όλα τα παραπάνω, η Toyota προσφέρει προαιρετικά και το πακέτο συστημάτων ασφαλείας Toyota Safety Sense, που περιλαμβάνει σύστημα ειδοποίησης ακούσιας εξόδου από την λωρίδα κυκλοφορίας, αυτόματο φρενάρισμα, αλλά και σύστημα ειδοποίησης για επικείμενη σύγκρουση.
TAG