Αλλαγμένο Subaru BRZ με αναβαθμισμένη εμφάνιση, εσωτερικό και οδική συμπεριφορά

Η Subaru αναβαθμίζει ενόψει της νέας χρονιάς το πισωκίνητο κουπέ BRZ, προσφέροντας ένα πιο δυναμικό αμάξωμα, αλλαγμένο εσωτερικό, αλλά και ένα νέο set-up για την ανάρτηση και τον κινητήρα.

Ουσιαστικά, το αυτοκίνητο αποτελεί την ευρωπαϊκή εκδοχή του BRZ GT που είχε λανσάρει η Subaru στην Ιαπωνία στα τέλη του Οκτώβρη, έχοντας έναν νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα που τονίζει την παρουσία του στο δρόμο, πλήρως LED εμπρόσθια φώτα, πιο μοντέρνους πίσω προβολείς, μια μεγάλη αεροτομή και ζάντες με νέο σχέδιο 10 ακτίνων.

Στο εσωτερικό η όλη εικόνα αναβαθμίζεται μέσω της νέας οθόνης LCD 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, που παρέχει ενημέρωση για μια σειρά από στοιχεία όμως δυνάμεις G, καμπύλες ροπής/ταχύτητας, γυρολόγιο πίστας κ.λπ.

Επίσης υπάρχει μια καινούργια στεφάνη τιμονιού που προσφέρει πιο σπορ λαβή, ενώ έχουν αναβαθμιστεί και τα υλικά στην καμπίνα, συμπεριλαμβανομένων και επενδύσεων από αλκαντάρα και δέρμα.

Σύμφωνα με τη Subaru, το ανανεωμένο BRZ διαθέτει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 2λιτρου boxer κινητήρα, ο οποίος μέσω αρκετών βελτιώσεων προσφέρει ακόμη καλύτερη απόδοση, σε συνδυασμό με περισσότερη οικονομία κίνησης.


Στο πεδίο της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου στο δρόμο, η Subaru εφοδιάζει το BRZ με επανασχεδιασμένα αμορτισέρ, που έχουν βελτιώσει την αμεσότητα του αυτοκινήτου στις στροφές, ενώ υπάρχει πλέον και ένα ενσωματωμένο set-up TRACK, που προετοιμάζει το BRZ για χρήση σε πίστα.
TAG