Με 1.600άρη turbo το νέο Opel Astra OPC!

Το 2017 θα είναι η χρονιά που θα δούμε τη νέα γενιά του Opel Astra OPC στην αγορά, με νέο μοτέρ 1,6 λίτρων turbo και ισχύ η οποία αναμένεται να αγγίξει ακόμα και τους 300 ίππους.

Το νέο Opel Astra OPC θα αποκαλυφθεί στην Έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα της 5ης γενιάς του Astra, ώστε να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το VW Golf GTI, το Ford Focus ST και το Peugeot 308 GTi.

Η μεγάλη του αλλαγή θα αφορά στον νέο του κινητήρα, αφού για πρώτη φορά σε Astra OPC θα δούμε ένα μοτέρ 1,6 λίτρων turbo, έναντι των προηγούμενων 2λιτρων. Η ισχύς του κινητήρα αυτού δεν αποκλείεται να αγγίξει ακόμη και τους 300 ίππους, από 280 πριν.

Εμφανισιακά, στην ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που παρουσιάζουμε μπορείτε να δείτε το πως μπορεί να είναι το νέο Astra OPC, το οποίο θα βασιστεί στο γνωστό μας αμάξωμα του Astra, προσθέτοντας τα απαραίτητα σπόιλερ, πιο επιθετικούς προφυλακτήρες και μεγαλύτερους τροχούς.

Σημαντικό στοιχείο του νέου μοντέλου θα αποτελέσει το γεγονός ότι θα είναι αρκετά ελαφρύτερο από ό,τι το προηγούμενο, κάτι που αναμένεται να το βοηθήσει να προσφέρει πιο γρήγορες επιδόσεις και παράλληλα χαμηλότερη κατανάλωση.

Εικόνα: Motor1
TAG