Εκπληκτική αυτή η Alfa Romeo Giulia για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού!

Το όνειρο χιλιάδων Alfisti για επιστροφή της Alfa Romeo στα Πρωταθλήματα Αυτοκινήτων Τουρισμού κάνει πραγματικότητα ο σχεδιαστής RC-Workshop, παρουσιάζοντας μια ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα από μια νέα Alfa Romeo Giulia DTM.

Η δημιουργία του RC-Workshop ονομάζεται «Alfa Romeo Giulia DTM Concept» και πρόκειται για μια πρόταση για το πως μπορεί να είναι μια μελλοντική αγωνιστική Alfa Romeo Giulia για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού και το DTM (Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού).

Η εικόνα αυτή είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή, αφού ο RC-Workshop εκτός από την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει προσθέτοντας επιτυχημένα στο αμάξωμα όλα τα απαραίτητα αεροδυναμικά αγωνιστικά βοηθήματα, έχει βάλει και τα ιστορικά αυτοκόλλητα της Martini Racing, ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν.

Εμείς, να θυμίσουμε ότι η Alfa Romeo μεσουράνησε με την 155 V6 TI στο DTM από το 1993 μέχρι και το 1996, σημειώνοντας συνολικά 38 νίκες στο θεσμό και κατακτώντας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1993. Προς το παρόν η ιταλική φίρμα δεν έχει ανακοινώσει εάν σχεδιάζει την επιστροφή της.
TAG