Εντυπωσιακή βελτιωμένη Ferrari 488 GTB σε περιορισμένη παραγωγή!

Η αμερικάνικη βελτιωτική φίρμα Misha Designs παρουσιάζει σε περιορισμένη διάθεση δύο νέα bodykit για την Ferrari 488 GTB, που στόχο έχουν να κάνουν ακόμη πιο επιθετική την εκπληκτική Ιταλίδα.

Η Misha Designs προσφέρει αρχικά το Regular bodykit, το οποίο περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα, καπό, πλαϊνές ποδιές, πλαϊνές εισαγωγές, πίσω προφυλακτήρα και αεροτομή, που τοποθετούνται στη θέση των αντίστοιχων εργοστασιακών τμημάτων.

Στην περίπτωση του Limited bodykit, η Misha πλαταίνει κατά 7,6 χλστ. στο πλάι και σε κάθε πλευρά την Ferrari 488 GTB τοποθετώντας νέα φουσκώματα στα «φτερά», ενώ τοποθετεί έναν πιο hardcore πίσω διαχύτη και μια μεγάλη αεροτομή. Στο εμπρόσθιο τμήμα παραμένουν οι αλλαγές του Regular bodykit, όπως και στα πλαϊνά σπόιλερ.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω τμήματα φτιάχνονται από ανθρακονήματα και η αμερικάνικη εταιρεία ανακοινώνει ότι δέχεται από τώρα παραγγελίες για τις δημιουργίες της. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο, με το Limited bodykit να κατασκευάζεται αυστηρά και μόνο σε 20 κομμάτια.
TAG