Ποιός θέλει αυτό το Jeep Wrangler-τέρας;

To Jeep Wrangler είναι από το εργοστάσιο ένα από τα πιο ικανά off road της εποχής, όπως η αμερικάνικη Voltron Motors έρχεται όχι μόνο να το κάνει ακόμη πιο ικανό εκτός δρόμου, αλλά και να του προσδώσει μια εμφάνιση έξω από τα συνηθισμένα.

Η Voltron έχει πάρει ως βάση το 5θυρο Jeep Wrangler Unlimited Sport και από εκεί και πέρα του έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα, αφού έχει τοποθετήσει μια νέα μάσκα στο εμπρός μέρος, νέο προφυλακτήρα με δύο σημεία πρόσδεσης και εργάτη, «φουσκωμένο» καπό και νέα φώτα.

Στην οροφή τοποθετείται μια μεγάλη σειρά από λάμπες LED, στο πλάι έχουμε ένα νέο σπόιλερ, ενώ πίσω ξεχωρίζει και πάλι ο καινούργιος προφυλακτήρας με τις δύο δέστρες.

Σε αυτό το μοναδικό Wrangler βγάζουν μάτι οι τεράστιοι off road τροχοί της Nitto που συνδυάζονται με 20 ιντσών ζάντες σε λευκό-μπλε, ενώ έχει τοποθετηθεί και μια νέα ανάρτηση από τη Fox Racing, με αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 102 χλστ.

Στο εσωτερικό, η Voltron έχει ντύσει τα καθίσματα με εντυπωσιακά μπλε-λευκά δέρματα, υπάρχει ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Pioneer με ηχεία Alpine, ενώ έχουν βαφτεί σε μπλε χρώμα και διάφορες επενδύσεις στο ταμπλό και τις πόρτες.


Ως προς την τιμή του αυτοκινήτου, η Voltron κοστολογεί το δημιούργημά της στα 59.900 δολάρια (57.000 ευρώ). Σε σχέση με τα 23.995 δολάρια (22.800 ευρώ) που κοστίζει ένα Wrangler στις Η.Π.Α., η τιμή αυτή είναι πολύ υψηλή ακόμη και για αυτόν που θέλει να αποκτήσει ένα Wrangler που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.
TAG