Βελτιωμένο Audi A6 είναι πιο εντυπωσιακό από το RS6! (+video)

Ο ιδιοκτήτης αυτού του Audi A6 θέλησε να προσφέρει στο αυτοκίνητό του μια εμφάνιση πιο εντυπωσιακή ακόμη και από το κορυφαίο RS6, εξ ου και απευθύνθηκε στην Eastside Motoring, η οποία προσέδωσε στο αυτοκίνητο μια άκρως ξεχωριστή παρουσία.

Ουσιαστικά, η βελτίωση σε αυτό το A6 αφορά από τη μια στις αλλαγές στο αμάξωμα, ενώ από την άλλη στη νέα του ανάρτηση που το έχει φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στο έδαφος.

Ειδικά για την εμφάνιση, ξεχωρίζει αρχικά το νέο εμπρόσθιο τμήμα με μάσκα και προφυλακτήρες από το κορυφαίο Audi RS6, μαζί με πλαϊνά φουσκώματα και πίσω διαχύτη που παραπέμπουν και πάλι στο κορυφαίο A6.

Αρκετά εντυπωσιακή είναι και η αεροτομή στο πίσω μέρος, από όπου έχει επίσης αφαιρεθεί το λογότυπο της Audi, ενώ έχουν προστεθεί πίσω LED φώτα και νέες πλαϊνές ποδιές. Στους τροχούς, βρίσκουμε νέες 20άρες ζάντες VPS-318 από τη Vossen.

Σε ό,τι αφορά τώρα στην ανάρτηση, η Eastside Motoring έχει τοποθετήσει ένα νέα σύστημα αερανάρτησης από την AirLift Performance, η οποία έχει φέρει το A6 όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος.


Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση, η οποία ενσωματώνει και απολήξεις που παραπέμπουν σε αυτές του RS6, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχει και κάποιου είδους αναβάθμιση στο μοτέρ του A6. Σε κάθε περίπτωση, το τελικό αποτέλεσμα είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει για το μεγάλο Audi.

       
TAG