Η Nissan παρουσιάζει το περιορισμένης παραγωγής pick-up Navara Trek-1°

Μια νέα ειδική έκδοση του pick-up Navara παρουσιάζει η Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών στο Βέλγιο, με το νέο Navara Trek-1° να ξεχωρίζει με τις special εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές του.

Η νέα έκδοση του Nissan Navara αντλεί την ονομασία της από τις γεωγραφικές συντεταγμένες της ερήμου Navarre στην Ισπανία, η οποία βρίσκεται σε γεωγραφικό μήκος -1°. Βασίζεται δε εξοπλιστικά στην κορυφαία έκδοση Tekna.

Από εκεί και πέρα, το νέο Navara Trek-1° μπορεί να παραγγελθεί σε μαύρο μεταλλικό ή περλέ λευκό χρώμα, ενώ διαθέτει δύο LED φώτα οροφής, μαύρες μπάρες, ένα ειδικό κάλυμμα χώρου φόρτωσης σε μαύρο ή λευκό πλαστικό, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε μαύρο χρώμα.

Το νέο Nissan Navara Trek-1° μπορεί επίσης να λάβει προαιρετικά ηλιοροφή, δερμάτινο σαλόνι με θερμαινομένα εμπρόσθια καθίσματα, μπλοκέ διαφορικό, ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων και πολλά άλλα.

Ο κινητήρας του είναι ο 2,3 λίτρων twin-turbo diesel των 160 και 190 ίππων, που μπορεί να συνδυαστεί με 6τάχυτο μηχανικό ή 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (το αυτόματο μόνο στα 190 άλογα). Στάνταρ είναι η τετρακίνηση.


Η Nissan θα κατασκευάσει συνολικά μόνο 1.500 Navara Trek-1°, τα οποίο θα διατεθούν μόνο με διπλοκάμπινο αμάξωμα. Η διάθεση της νέας έκδοσης θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
TAG