Δείτε την πιο ακριβή McLaren 675LT με full carbon και τιμή 770.000 ευρώ! (+video)

Η McLaren 675LT είναι έτσι κι αλλιώς ένα πανάκριβο supercar, ωστόσο αυτή η 675LT των φωτογραφιών και του βίντεο είναι η πιο ακριβή που έχει κατασκευαστεί ποτέ, αφού φέρει στην κατασκευή της ακόμη και ασήμι και χρυσό!

Πρόκειται για μια 675LT που κατασκευάστηκε έπειτα από παραγγελία ενός αμερικανού πελάτη της McLaren, ο οποίος έχει στην κατοχή του ήδη μια McLaren P1.

Η 675LT λοιπόν που επέλεξε είναι η Spider (κάμπριο) έκδοση, μια από τις μόνο 25 Carbon εκδόσεις που έχουν κατασκευαστεί, αλλά και μια από τις μόνο 3 Carbon με ειδική βαφή, η οποία αφήνει να φαίνεται ο κυματισμός των ανθρακονημάτων του αμαξώματος.

Χρωματικά, το αμάξωμα είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα, με γκρι και χρυσές ρίγες, ενώ συνδυάζεται με χρυσού χρώματος ζάντες αλουμινίου.

Παράλληλα, στο εμπρόσθιο τμήμα υπάρχει ένα ειδικό λογότυπο της εταιρείας, που έχει 1 χλστ. πάχους ασήμι στην περίμετρό του, ενώ όπως και στη θρυλική McLaren F1, έτσι και εδώ έχει χρησιμοποιηθεί χρυσός για τη μόνωση του κινητήρα.

Είναι τόσο πολλές μάλιστα οι επεμβάσεις και συνδυασμοί που έχουν γίνει σε σχέση με μια «κανονική» McLaren 675LT, ώστε απαιτήθηκαν πάνω από 100 ώρες μόνο για να χτιστεί το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία της McLaren στις Η.Π.Α., ενώ ο ιδιοκτήτης έκανε τρία ταξίδια στα κεντρικά της εταιρείας στη Μεγάλη Βρετανία.


Τελικά, και με το κόστος να φτάνει τα 820.000 δολάρια (770.000 ευρώ), αυτή η μοναδική McLaren παραδόθηκε στον νέο της ιδιοκτήτη, ο οποίος αν μη τι άλλο αποζημιώθηκε από το τελικό αποτέλεσμα...

        
TAG