Αυτή η βελτιωμένη Mercedes-AMG E 63 είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Η γνωστή εταιρεία βελτιώσεων RevoZport παρουσιάζει το νέο της πλήρες πρόγραμμα βελτίωσης για την Mercedes-AMG E 63, προσφέροντας αναβάθμιση σε εμφάνιση, αεροδυναμική και απόδοση κινητήρα.

Μπορεί η νέα γενιά της Mercedes-AMG E 63 να ετοιμάζεται για να λανσαριστεί τον Μάρτιο, όμως η RevoZport παρουσίασε το νέο της πλήρες πακέτο βελτίωσης για τους κατόχους της προηγούμενης (W212) E 63.

Αρχικά, η βελτίωση εστιάζει στον V8 κινητήρα των 5,5 λίτρων της AMG, προσφέροντας μια νέα carbon εισαγωγή, καινούργια εξάτμιση τιτανίου, αλλά και τον απαραίτητο επαναπρογραμματισμό του εγκέφαλου. 

Το αποτέλεσμα των παραπάνω επεμβάσεων μας δίνει 577 άλογα ισχύος για την AMG E 63 (από 525 εργοστασιακά), αλλά και 635 άλογα ισχύος για την top Mercedes-AMG E 63 S (+32 άλογα).

Μαζί με αυτά, η RevoZport προσφέρει ένα πλήρες bodykit (RZE-640), το οποίο αποτελείται από νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή και νέο διαχύτη, που έχουν κατασκευαστεί από ματ ανθρακονήματα και συνδυάζονται με ματ μαύρο εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος.


Παράλληλα, εκτός από την πιο επιθετική αισθητική που χαρίζουν στην Mercedes-AMG E 63, τα παραπάνω βοηθήματα βελτιώνουν σύμφωνα με την εταιρεία και την αεροδυναμική του μεγάλου σεντάν της Mercedes. Σε κάθε περίπτωση, η τελική βελτίωση είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα για την κορυφαία E-Class.
TAG