Η Toyota παρουσιάζει 4 φτιαγμένα μοντέλα της στην Έκθεση του Τόκιο

Θέλοντας να δείξει τις δυνατότητες του τμήματος TRD (Toyota Racing Development), η Toyota παρουσιάζει μια σειρά από βελτιωμένα μοντέλα της στην Έκθεση του Τόκιο και εμείς σας παρουσιάζουμε τα 4 πιο ενδιαφέροντα από αυτά.

Η Έκθεση βελτιώσεων του Τόκιο ανοίγει σήμερα τις πύλες της στην ιαπωνική πρωτεύουσα και μέχρι και την Κυριακή, φιλοξενώντας μοντέλα από διάφορους βελτιωτές, αλλά και από τα επίσημα τμήματα αξεσουάρ και βελτιώσεων των Ιαπώνων κατασκευαστών.

Η Toyota συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση μέσω του τμήματος Toyota Racing Development και έχει να μας παρουσιάσει αρκετά βελτιωμένα μοντέλα της, από τα οποία εμείς ξεχωρίζουμε τις 4 βελτιωτικές προτάσεις για τα Toyota C-HR και GT 86.

Η πρώτη πρόταση της TRD είναι το C-HR «Aggressive Style», το οποίο διαθέτει ένα λευκό αμάξωμα με ένα πλήρες εξωτερικό bodykit που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και αεροτομή. Υπάρχουν επίσης νέα LED φώτα και μεγάλες ζάντες.

Συνεχίζουμε με το Toyota C-HR «Extreme Style», στο κίτρινο αμάξωμα του οποίου έχουν προστεθεί εκτός από ένα πλήρες bodykit σε μαύρο χρώμα, «ποδιές» από αλουμίνιο, 16 ιντσών μαύροι τροχοί και κόκκινοι αγωνιστικοί λασπωτήρες. Επιπλέον, υπάρχουν αγωνιστικά καλύμματα στα καθίσματα, ενεργή ανάρτηση και αρκετά άλλα.

Στην περίπτωση του GT 86, η Toyota παρουσιάζει το πρωτότυπο 14R-60 Carbon Concept, που περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο εμπρόσθιο σπόιλερ, μια τεράστια πίσω αεροτομή, πλαϊνά σπόιλερ, νέους τροχούς, αγωνιστικά καθίσματα, αλλά και εμφανή μαύρα carbon στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και τα «φτερά».

Το δεύτερο GT 86 της TRD είναι πρωτότυπο και ονομάζεται «86 TRD Rally Concept 4» έχοντας εξελιχθεί σε συνεργασία με τον οδηγό αγώνων Fumio Tahara και πολλές φορές νικητή του Ιαπωνικού Πρωταθλήματος Ράλι, ώστε να δημιουργηθεί ένα αγωνιστικό GT 86 για ιδιωτικές συμμετοχές.


Εκτός από τα 4 παραπάνω μοντέλα, η TRD θα έχει επίσης στο Τόκιο μια πιο «αγριεμένη» εκδοχή του minivan Hiace, αλλά και μια αγωνιστική εκδοχή του Toyota Hilux, που προορίζεται για συμμετοχή στο Ασιατικό Πρωτάθλημα Cross Country.
TAG