Πρώτες επίσημες βελτιώσεις για το Toyota C-HR!

Το C-HR, το νέο μικρομεσαίο SUV της Toyota κάνει επίσημα αυτές τις ημέρες το ντεμπούτο του στην Ευρώπη, όμως στην Ιαπωνία οι επίσημες βελτιωτικές φίρμες της Toyota, η TRD και η Modellista, παρουσίασαν ήδη τις πρώτες προτάσεις βελτίωσης για το μοντέλο.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στις προτάσεις της TRD, υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές, με την πρώτη να προσθέτει στο αμάξωμα του C-HR έναν νέο και πολύ δυναμικό προφυλακτήρα με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, πλαϊνές ποδιές, νέα πίσω αεροτομή και επιθετικό πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη.

Η δεύτερη πρόταση βελτίωσης της TRD περιλαμβάνει ένα αλλαγμένο εμπρόσθιο τμήμα με μαύρη γρίλια της μάσκας, μεγαλύτερη εισαγωγή στον προφυλακτήρα, μαύρους πλαϊνούς θόλους τροχών, κόκκινους λασπωτήρες, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες 16 ιντσών σε μαύρο ή ασημί.

Στο εσωτερικό του μοντέλου η TRD προσφέρει πιο σπορ καθίσματα και νέες επενδύσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για ρυθμιζόμενη ανάρτηση, μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα αντί για την παραδοσιακή μίζα και πολλά άλλα.

Στην περίπτωση της Modellista, εδώ έχουμε επίσης δύο προτάσεις βελτίωσης, με την πρώτη να αφορά στους πιο δυναμικούς προφυλακτήρες, τις νέες πλαϊνές ποδιές και το χρώμιο σε διάφορα σημεία του αμαξώματος του Toyota C-HR.


Στη δεύτερη πρόταση βελτίωσης, βρίσκουμε ένα ακόμη πιο δυναμικό bodykit, χαμηλωμένη απόσταση από το έδαφος, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες στους τροχούς σε μέγεθος 17 ή 19 ιντσών.
TAG