Νέα διαρροή από το καινούργιο Suzuki Swift

Συνεχίζονται οι διαρροές στο διαδίκτυο από τις επίσημες εικόνες της νέας γενιάς του Suzuki Swift και πλέον, αυτή τη φορά διέρρευσαν σε χαμηλή ανάλυση οι φωτογραφίες από το επίσημο φυλλάδιο του μοντέλου.

Οι εικόνες αυτές προέρχονται από σκανάρισμα του φυλλαδίου και όπως φαίνεται, το αμάξωμα του νέου Suzuki Swift θα διατηρήσει την τετραγωνισμένη σχεδίαση του υπάρχοντος μοντέλου.

Ωστόσο, εκεί όπου θα ξεχωρίζει το νέο μικρό Suzuki θα είναι στα πιο επιθετικά εμπρόσθια φώτα, τη νέα γρίλια με την κόκκινη γραμμή στο κέντρο της, αλλά και την μεγαλύτερη εισαγωγή του προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, οι γραμμές με βάση την πρώτη εικόνα δείχνουν σχετικά «συγκρατημένες» χωρίς κάτι το ιδιαίτερο σχεδιαστικά, εκτός βέβαια από την απαραίτητη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων στο κέντρο της κονσόλας.

Από το φυλλάδιο ωστόσο διέρρευσαν και κάποια άλλα στοιχεία του νέου Swift, όπως ότι οι κινητήρες του θα είναι ο 1.000άρης turbo της Suzuki και ο ατμοσφαιρικός 1.200άρης που έχουμε δει και στο νέο Ignis, ενώ θα υπάρχει και επιλογή για μια υβριδική έκδοση.

Περισσότερα στοιχεία για το νέο Suzuki Swift αναμένουμε τις επόμενες ημέρες, τόσο σε ό,τι αφορά στις λεπτομέρειες των χαρακτηριστικών του, όσο και στις πρώτες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του μοντέλου.
TAG