Δεν υπάρχει πιο «κακιά» McLaren από αυτή της Liberty Walk!

Η γνωστή μας για τις υπερβολικές βελτιώσεις της ιαπωνική Liberty Walk, δημιουργεί ένα ακόμη extreme αυτοκίνητο, προσφέροντας στην McLaren 650S ένα πραγματικά πολύ «κακό» look.

Η νέα δημιουργία της Liberty Walk ξεχωρίζει αρχικά για τον επιθετικό της εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τα πλήρη περιμετρικά σπόιλερ που θυμίζουν αγωνιστικό πρωτότυπο, τις τεράστιες πλαϊνές εισαγωγές, αλλά και τα νέα φουσκώματα στους θόλους των τροχών.

Στο πίσω μέρος, η ιαπωνική φίρμα έχει προσθέσει στο αμάξωμα της McLaren 650S μια τεραστίων διαστάσεων αεροτομή, αλλά και έναν αγωνιστικού τύπου διαχύτη για τη βελτίωσης της αεροδυναμικής.

Νέας σχεδίασης είναι και οι μεγάλοι τροχοί, ενώ η Liberty Walk έχει αλλάξει και την ανάρτηση της 650S, φέρνοντάς την ακόμα πιο κοντά στο έδαφος.

Ως προς τον κινητήρα, ο V8 twin-turbo των 3,8 λίτρων παραμένει χωρίς αλλαγές, αποδίδοντας και πάλι 650 ίππους, οι οποίοι στέλνονται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 7τάχυτου διπλού συμπλέκτη κιβωτίου.

Το κόστος για όλα τα παραπάνω εκτός της αεροτομής, αγγίζει τα 33.000 ευρώ εάν η κατασκευή τους είναι από πολυμερές ενισχυμένο με ανθρακονήματα ή 37.000 ευρώ εάν είναι full carbon.


Η προσθήκη της αποκλειστικά ανθρακονημάτινης αεροτομής, ανεβάζει το κόστος στα 41.000 ευρώ, ενώ η ανάρτηση κοστίζει άλλα 13.000 ευρώ, με το τελικό κόστος της βελτίωσης να φθάνει τα 54.000 ευρώ.
TAG