Μόνο σε 555 μονάδες η σπέσιαλ Mercedes E-Class Coupe Edition 1

Πριν λίγες ημέρες η Mercedes αποκάλυψε τη νέα E-Class Coupe και πλέον, η γερμανική φίρμα δημιουργεί την επετειακή έκδοση Edition 1, που θα παραχθεί σε μόνο 555 μονάδες.

Με την έκδοση Edition 1 η Mercedes ουσιαστικά συστήνει τη νέα E-Class Coupe στο κοινό, προσφέροντάς της μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση και αναβαθμίσεις στο εσωτερικό σε σχέση με τις «απλές» της εκδόσεις.

Έτσι, αρχικά στο αμάξωμα, οι 555 E-Class Coupe Edition 1 θα έρθουν σε ένα ματ λευκό χρώμα, που συνδυάζεται με 20 ιντσών ζάντες από την AMG, επίσης με μια μάσκα με γρίλιες σε σχήμα διαμαντιού, μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες και λογότυπα «Edition 1».

Στο εσωτερικό τους, όλες οι E-Class Coupe Edition 1 διαθέτουν το πακέτο AMG Line μαζί με κρυφό φωτισμό, ενώ τα καθίσματα, το ταμπλό και οι πόρτες έχουν επενδύσεις από ακριβό δέρμα Nappa.


Για να τονιστεί η μοναδικότητα της έκδοσης, στην καμπίνα της E-Class Coupe υπάρχει ακόμη μια πλακέτα που αναγράφει «Edition 1», με τις αλλαγές να ολοκληρώνονται με την προσθήκη επενδύσεων σε μαύρη λάκα πιάνου στην κεντρική κονσόλα.
TAG