Αυτό είναι το νέο Toyota Yaris με τα 210 άλογα!

H Toyota έκανε σήμερα την έκπληξη και έδωσε στη δημοσιότητα τις δύο πρώτες εικόνες από τη νέα γρήγορη έκδοση του Yaris, που θα έρθει με 210 άλογα ισχύος και θα κάνει το ντεμπούτο της μπροστά στο κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Το νέο γρήγορο Yaris μας είχε προαναγγελθεί από την Toyota με το πρώτο του σκίτσο πριν από έναν μήνα και πλέον γίνεται πραγματικότητα, με τις φωτογραφίες να μας αποκαλύπτουν ότι το «hot» ιαπωνικό μικρό θα βασιστεί πάνω στην 3θυρη έκδοση του μικρού μοντέλου της Toyota.

Εμφανισιακά, η Toyota έχει ετοιμάσει ένα γρήγορο Yaris με μάλλον κάπως... συγκρατημένη εμφάνιση, αφού εκτός από την μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος και τον εμφανή διαχύτη, στο εμπρόσθιο τμήμα του το αυτοκίνητο ξεχωρίζει μόνο με την κυψελοειδή μάσκα και τις νέες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης. 

Υπάρχουν επίσης μεγαλύτερες σκουρόχρωμες ζάντες, διαφορετικά πίσω φώτα σε σχέση με αυτά των απλών 3θυρων Toyota Yaris που γνωρίζουμε, αλλά και νέα εξωτερικά αυτοκόλλητα.

Από εκεί και πέρα, πολύ ευχάριστα είναι τα νέα στο πεδίο της ισχύος του, αφού το νέο hot Yaris θα έρθει με 210 άλογα, όντας από τα πλέον ισχυρά μικρά μοντέλα της αγοράς. Το μοτέρ του θα είναι πιθανότατα η πολιτική έκδοση του 1.600άρη turbo του νέου Yaris WRC.


Περισσότερα για το νέο γρήγορο Toyota Yaris (ονομασία, στήσιμο-αναρτήσεις, φρένα, τιμόνι, εσωτερικό κ.λπ.) θα γνωρίζουμε μέχρι τον Μάρτιο, όταν και θα αποκαλυφθεί επίσημα το νέο μοντέλο στην Έκθεση της Γενεύης.
TAG