Η Toyota ανανεώνει ξανά το Yaris!

Έχοντας παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 2011 και έχοντας λάβει ήδη ένα facelift το 2014, η Toyota αποφασίζει να ανανεώσει ξανά το Yaris 3ης γενιάς, δίνοντας έμφαση κυρίως στην εξωτερική του εμφάνιση.

Με βάση λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ιαπωνική version του (ονομάζεται «Vitz»), το ανανεωμένο Yaris ξεχωρίζει αρχικά με τη νέα μάσκα του που έχει λιγότερο χρώμιο από ό,τι στο τωρινό μοντέλο, τις νέες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης και τον αλλαγμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα.

Πίσω, ξεχωρίζουν τα νέα και μεγαλύτερα σε διαστάσεις φώτα, ενώ και εδώ έχει αλλάξει η σχεδίαση του προφυλακτήρα. Οι εξωτερικές αλλαγές στο ανανεωμένο Yaris ολοκληρώνονται με τους νέους διαθέσιμους τροχούς.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου μικρού Toyota η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει πλέον νέες διαθέσιμες επενδύσεις σε υφάσματα και χρώματα, υπάρχουν ανανεωμένα γραφικά στον πίνακα οργάνων, αλλά και επανασχεδιασμένα χειριστήρια πάνω στο τιμόνι.


Στο πεδίο των κινητήρων, δεν αναμένονται αλλαγές στα γνωστά μας μηχανικά σύνολα βενζίνης (1,0 και 1,33 λτ.), diesel (1,4 λτ.) και υβριδικό. Στη κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθεί το νέο Toyota Yaris των 210 ίππων που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες.
TAG