Με 630 άλογα, αυτή η BMW M2 είναι η πιο ισχυρή και γρήγορη παγκοσμίως! (+video)

Η γερμανική Manhart ξεκίνησε το λανσάρισμα της BMW M2 των 630 ίππων που έχει δημιουργήσει, η οποία είναι και η πιο ισχυρή στον πλανήτη, υποσχόμενη εκρηκτικές επιδόσεις και μοναδικά οδηγικά και οδικά χαρακτηριστικά.

Η Manhart ονομάζει το μοντέλο της «MH2 630 BMW M2» και θα περιορίσει την κατασκευή του σε μόλις 5 μονάδες. Η γερμανική εταιρεία θυμίζουμε ότι χρησιμοποιεί τον 6κύλινδρο 3λιτρο S55 Twin-Turbo κινητήρα των BMW M3/M4, αντί για τον εργοστασιακό 3λιτρο N55 Twin-Turbo της M2.

Το μοτέρ αυτό, ύστερα από μια σειρά από αναβαθμίσεις στα turbo, το intercooler, την εξάτμιση, αλλά και με τον απαραίτητο επαναπρογραμματισμό του «εγκεφάλου», βγάζει πλέον 630 άλογα, με ανάλογη ροπή 750 Nm, προσφέροντας έτσι πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Παράλληλα, η Manhart έχει τοποθετήσει μια νέα ανάρτηση της KW, ισχυρότερα φρένα, αλλά και ένα πλήρες εξωτερικό bodykit από ανθρακονήματα (εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή), μαζί με ένα carbon καπό.

Αντί για τους στάνταρ τροχούς, υπάρχουν οι 19 ιντσών σκουρόχρωμες ζάντες Manhart Concave One με ελαστικά Michelin Cup 2 255/35 εμπρός και 285/30 πίσω.


Στο εσωτερικό, στοιχεία όπως το άφθονο αλκαντάρα και δέρμα με χρυσές ραφές, αλλά και τα απίστευτα σπορ καθίσματα της Recaro, δημιουργούν την απαραίτητη ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

       
TAG