Η Underground Racing παρουσιάζει ένα πανίσχυρο Audi R8 1.500 ίππων!

Γνωστή για τις απίστευτες βελτιώσεις της στο Audi R8, που φθάνουν έως και πάνω από τους 2.200 ίππους, η Underground Racing παρουσιάζει ένα νέο φτιαγμένο R8 με 1.500 άλογα.

Ανάλογα με το τι θέλει ο ιδιοκτήτης του Audi R8, η Underground Racing έχει δημιουργήσει πέντε διαφορετικά στάδια βελτίωσης για το γερμανικό supercar, από 800 έως και πάνω από 2.200 άλογα.

Το Audi R8 των φωτογραφιών μας που παρουσιάστηκε επίσημα από τη βελτιωτική φίρμα, έχει δεχθεί το τρίτο στάδιο βελτίωσης του κινητήρα, κατά το οποίο η Underground Racing προσθέτει δύο τούρμπο στο V10 μοτέρ της Audi, αλλάζοντάς του και όλα τα «σωθικά», ώστε τελικά από τα 610 εργοστασιακά άλογα, να φθάσει στα 1.500.

Φυσικά, με αυτή την εκπληκτική αύξηση της ισχύος, η Underground Racing τοποθετεί και ένα νέο σετ συμπλέκτη, ενώ επεμβαίνει πλήρως στην ανάρτηση προσφέροντας μια ρυθμιζόμενη, αγωνιστικού τύπου, με νέα ελατήρια και αμορτισέρ, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος.

Αλλαγμένη είναι και η τετράδα των ελαστικών-ζαντών (στις 21 ίντσες και σε μαύρο ματ χρώμα), ενώ υπάρχει μια νέα σπορ εξάτμιση, φιμέ τζάμια, αλλά και αναβαθμισμένα φρένα.


Όπως σε κάθε κιτ βελτίωσης του μοτέρ, έτσι και εδώ η Underground Racing δίνει 2 χρόνια εγγύηση ή για 40.000 χιλιόμετρα, ενώ σε ό,τι αφορά στο κόστος της μετατροπής μόνο του κινητήρα, αυτό εκτοξεύεται στα 99.000 δολάρια.
TAG