Έρχεται με 3 μοτέρ turbo από 191 έως και 340 άλογα η νέα Toyota Supra;

Η νέα γενιά της Toyota Supra είναι ένα από τα μεγαλύτερα νέα αυτής της χρονιάς και πλέον, βγήκαν στο διαδίκτυο μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το νέο μοντέλο, που αφορούν στις διαστάσεις και τους κινητήρες του.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες αυτές, η νέα γενιά της Supra που θα δούμε τον ερχόμενο Οκτώβριο θα έχει μήκος 4,38 μέτρων, πλάτος 1,83 μέτρων, ύψος 1,28 μέτρων και μεταξόνιο 2.470 χλστ.

Η γκάμα θα αποτελείται από τρεις κινητήρες, με τον πρώτο εξ αυτών να είναι ένας 2λιτρος turbo με 192 άλογα ισχύος και 320 Nm ροπής. Αμέσως μετά θα ακολουθεί η έκδοση του ίδιου μοτέρ με 252 ίππους και 400 Nm ροπής.

Στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθεί ένας 6κύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας 3,0 λίτρων με 340 ίππους και 450 Nm.

Όπως έχουμε ξαναγράψει όλοι οι παραπάνω κινητήρες θα προέρχονται από τη BMW στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών για τη δημιουργία της νέας Toyota Supra και του αντικαταστάτη της Z4.


Προς το παρόν, οι παραπάνω πληροφορίες για τους κινητήρες και τις διαστάσεις της Supra δεν έχουν επιβεβαιωθεί και εμείς τις μεταδίδουμε με αρκετή επιφυλακτικότητα. Σε κάθε περίπτωση το τι τελικά θα ισχύσει θα το μάθουμε αρκετά σύντομα.
TAG