Νέες εικόνες για τη νέα γενιά της Toyota Supra!

Όπως γράψαμε το Σάββατο η νέα Toyota Supra θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο τον ερχόμενο Οκτώβριο και σήμερα, νέες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες βγήκαν στο διαδίκτυο, για να μας δείξουν το πως θα είναι το νέο μοντέλο.

Οι εικόνες αυτές δεν είναι επίσημες της Toyota, ωστόσο έχουν βασιστεί πάνω στις φωτογραφίες με καμουφλάζ από τις δοκιμές της νέας Supra, για να αποκαλύψουν την εμφάνιση του νέου super ιαπωνικού κουπέ.

Σύμφωνα πάντα με αυτές τις εικόνες, η νέα Toyota Supra θα αποκτήσει ένα αρκετά δυναμικό αμάξωμα, με πολλές καμπύλες, έντονες νευρώσεις, αλλά και μεγάλες εισαγωγές.

Στο εμπρόσθιο τμήμα, εντύπωση προκαλούν τα μεγάλα φώτα που δείχνουν σαν να περικλείονται στα πλαϊνά κάθετα νεύρα του προφυλακτήρα, ενώ αρκετά έντονες είναι οι νευρώσεις και τα «φουσκώματα» στο καπό.

Στο πλάι ξεχωρίζουν οι πίσω «ώμοι» που έχουν τονιστεί, αλλά και τα δύο «bubbles» της οροφής που δίνουν μια αγωνιστική νότα. Άκρως δυναμική είναι η σχεδίαση στο πίσω τμήμα, εκεί όπου ξεχωρίζουν τα πολύ δυναμικά φώτα, ο μεγάλος διαχύτης με τις τεράστιες απολήξεις, αλλά και η αεροτομή κάτω ακριβώς από το τζάμι.


Σε ό,τι αφορά τώρα στο εάν θα είναι και στην πραγματικότητα έτσι η νέα Supra, αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο για να το μάθουμε. Ωστόσο, οι ψηφιακές αυτές εικόνες δείχνουν αρκετά ρεαλιστικές και σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν και στην πράξη.

Πηγή: SupraMKV
TAG