Το νέο Jeep Wrangler Rubicon Recon είναι το απόλυτο όχημα για τους λάτρεις της περιπέτειας!

Η Jeep δημιουργεί την τελευταία ειδική έκδοση αυτής της γενιάς του Wrangler, με το νέο Wrangler Rubicon Recon να έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερα σε αυτόν που θέλει ένα όχημα για extreme off road.

Το νέο Wrangler Rubicon Recon βασίζεται πάνω στο Wrangler Rubicon όμως προσθέτει έναν νέο εμπρόσθιο άξονα που έχει ενισχυθεί για βαρέα χρήση, επίσης ειδικά προστατευτικά για το πίσω διαφορικό και την εμπρός ανάρτηση, αλλά και πιο κοντά πλαϊνά σκαλοπάτια, που προσφέρουν περισσότερο χώρο για τα «φτερά».

Οι τροχοί φέρουν νέες σκουρόχρωμες ζάντες 17 ιντσών, οι οποίες περικλείονται από off road ελαστικά 32 ιντσών BF Goodrich KM. Παράλληλα, η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 13 χλστ., ενώ υπάρχει ένα νέο εμπρόσθιο καπό με αυτοκόλλητα «Rubicon» και μαύρο αεραγωγό.

Οι εξωτερικές αλλαγές περιλαμβάνουν επίσης σκουρόχρωμους προφυλακτήρες και εμπρόσθια μάσκα. Επιπλέον, έχει αλλάξει η σχεδίαση του εμπρόσθιου προφυλακτήρα και υπάρχει αναμονή για τοποθέτηση «εργάτη», ενώ σε κόκκινο χρώμα διακρίνονται και οι ειδικοί γάντζοι πρόσδεσης εμπρός-πίσω.

Στο πεδίο της τετρακίνησης, η Jeep προσφέρει στο Wrangler Rubicon Recon σύστημα με κατ' επιλογή τετρακίνηση, που περιλαμβάνει κλείδωμα και στους δύο άξονες. Υπάρχει επιλογή και για «κοντά», αλλά και ένα νέο πιο σφιχτής κλιμάκωσης 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο (προαιρετικά και 5άρι αυτόματο).

Οι αλλαγές της νέας έκδοσης του Wrangler ολοκληρώνονται στο εσωτερικό, εκεί όπου υπάρχουν διάφορες λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα, μαύρα δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι με κόκκινες ραφές, αλλά και νέες επενδύσεις στα πλαϊνά των θυρών και το ταμπλό.

Επιπλέον των παραπάνω συναντούμε και έναν νέο πίνακα οργάνων, με νέες ενδείξεις όπως πίεση λαδιού, θερμοκρασία μετάδοσης και ψύξης, ψηφιακό ταχύμετρο, πίεση κάθε ελαστικού και πολλά άλλα.


Το νέο Jeep Wrangler Rubicon Recon Edition θα ξεκινήσει να πωλείται αργότερα μέσα στο μήνα στις Η.Π.Α. Η τιμή του είναι 39.145 δολάρια για το 3θυρο μοντέλο ή 42.945 δολάρια για το 5θυρο Unlimited.
TAG