Εκπληκτική βελτιωμένη Lamborghini Huracan Spyder με κόστος 290.000 ευρώ!

Η γερμανική VOS Performance αποκαλύπτει το κόστος της πλήρους πρότασης βελτίωσής της για την Lamborghini Huracan Spyder, η οποία προσφέρει περισσότερα άλογα, πιο δυναμική εμφάνιση και ακόμη πιο σπορ οδικά χαρακτηριστικά, όμως κοστίζει πραγματικά μια περιουσία!

Ξεκινώντας με τη λίστα των αναβαθμίσεων της γερμανικής εταιρείας, η VOS προσφέρει μια custom σπορ εξάτμιση, που χαρίζει 12 επιπλέον άλογα ισχύος και 15 Nm ροπής στον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα βενζίνης της Huracan Spyder, αυξάνοντας την ισχύ του στους 622 ίππους (575 Nm ροπής).

Προαιρετικά, μπορεί κανείς να επιλέξει την εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic, η οποία χαρίζει 20 ίππους ισχύος και 22 Nm ροπής, ενώ παράλληλα είναι και ελαφρύτερη κατά 20 κιλά σε σχέση με την εργοστασιακή.

Στο αμάξωμα, ξεχωρίζουν επιπλέον το νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, η πίσω αεροτομή και διαχύτης που φτιάχνονται από carbon, ενώ αλλαγμένοι είναι και οι τροχοί με ζάντες 20 και 21 ιντσών (εμπρός πίσω) Mansory LM. Η ανάρτηση φορά ένα νέο σπορ κιτ της H&R, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χλστ.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί ξεχωρίζουν οι άφθονες επενδύσεις από ανθρακονήματα στους αεραγωγούς, τα χερούλια των θυρών, τα paddles του κιβωτίου κ.λπ. Παράλληλα, ο πίνακας οργάνων έρχεται με ματ carbon επένδυση, ενώ αντίστοιχες επενδύσεις συναντούμε στο τιμόνι και την κεντρική κονσόλα.


Στο πεδίο της τιμής, η VOS Performance κοστολογεί όλη την αναβάθμισή της για την Huracan Spyder στα 50.000 ευρώ (με την εξάτμιση Akrapovic). Η εταιρεία προσφέρει και κομπλέ το αυτοκίνητο, στην τιμή των 289.500 ευρώ πάντα για την γερμανική αγορά.
TAG