Έτοιμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι αυτό το βελτιωμένο Subaru WRX STI!

Μπορεί η Subaru να έχει αποχωρήσει εδώ και πολλά χρόνια από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, όμως η ιαπωνική βελτιωτική φίρμα Rowen έρχεται για να προσφέρει μια αίσθηση από τα θρυλικά αγωνιστικά Impreza του παρελθόντος, βελτιώνοντας την εμφάνιση του νέου WRX STI.

Κατ' αρχάς, μόνο και μόνο από τα εξωτερικά του χρώματα (μπλε αμάξωμα με χρυσές ζάντες) το WRX STI της Rowen παραπέμπει στα παλαιότερα Impreza των Ράλι, αλλά και στη συνέχεια με το νέο bodykit της ιαπωνικής φίρμας, το μοντέλο της Subaru θυμίζει έντονα αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Το πρώτο τμήμα του bodykit της εταιρείας είναι ο νέος εμπρόσθιος προφυλακτήρα, οποίος διαθέτει κάθετα LED φώτα στο κέντρο του, στρογγυλεμένους προβολείς ομίχλης, αλλά και χαμηλά τοποθετημένο σπόιλερ.

Έπειτα, η Rowen έχει αλλάξει τη γρίλια της μάσκας, με δύο οριζόντιες χρωμιωμένες λωρίδες, ενώ έχει μεγαλώσει και το άνοιγμα της εισαγωγής στο καπό. Οι αλλαγές στο εμπρόσθιο τμήμα του WRX STI ολοκληρώνονται με τα πλατύτερα φτερά των τροχών, που έχουν νέους αεραγωγούς για την ψύξη των φρένων.

Στο πλάι του WRX STI ξεχωρίζουν επιπλέον τα νέα σπόιλερ, ενώ πίσω η Rowen τοποθετεί ένα carbon «φρυδάκι» κάτω από την μεγάλη αεροτομή, αλλάζοντας και εδώ τον προφυλακτήρα, με έναν νέο διαχύτη με διπλές απολήξεις εξάτμισης στις άκρες του.


Ειδικά για την εξάτμιση, η Rowen τοποθετεί ένα εντελώς νέο σύστημα τιτανίου, με 4 ξεχωριστά «καζανάκια» και στρογγυλές απολήξεις με μπλε χρωματισμό. Η εξάτμιση αυτή είναι πιο ελαφριά από την εργοστασιακή, αυξάνει ελαφρώς την απόδοση του 2λιτρου boxer μοτέρ, ενώ προσφέρει και έναν πιο σπορ ήχο.
TAG