Νέο Toyota Aygo x-pose σε μόνο 1.500 μονάδες

Η Toyota παρουσιάζει μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Aygo, η οποία δίνει έμφαση στους χρωματισμούς και το στυλ του μίνι μοντέλου, ενώ θα παραχθεί σε μόνο 1.500 αυτοκίνητα.

Το νέο Toyota Aygo x-pose, όπως ονομάζεται η limited έκδοση, ξεχωρίζει αρχικά με τους χρωματισμούς του αμαξώματός του, εκεί όπου το λευκό χρώμα (White Flash) συνδυάζεται με επενδύσεις από μαύρη λάκα πιάνο στο εμπρός «X» της μάσκας και τον πίσω προφυλακτήρα.

Επίσης, στην εμφάνιση του Aygo x-pose ξεχωρίζει και η μπορντώ ανοιγόμενη ηλεκτρική κουκούλα της οροφής, η οποία συνδυάζεται με ιδίου χρώματος αυτοκόλλητα και σχέδια στο καπό, το εμπρός σπόιλερ και τα πλαϊνά. Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τις λευκές 5άκτινες ζάντες 15 ιντσών ειδικής σχεδίασης.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί ξεχωρίζουμε τους λευκούς αεραγωγούς, τη μαύρη γυαλιστερή επένδυση της κονσόλας και του επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και τις μπορντώ επενδύσεις στο ταμπλό και το πάνω τμήμα του λεβιέ.


Για να τονίσει την πολυτέλεια της έκδοσης, η Toyota εφοδιάζει το Aygo x-pose με δέρμα-ύφασμα στα καθίσματα ή προαιρετικά, με πλήρως δερμάτινο σαλόνι σε μαύρο χρώμα με μπορντώ λεπτομέρειες.
TAG