Μόνο σε 400 μονάδες η νέα Maserati GranTurismo Special Edition

Η Maserati δημιουργεί μια νέα, επετειακή και συνάμα συλλεκτική έκδοση της GranTurismo, η οποία είναι αφιερωμένη στη χρονιά 1957, μια χρονιά κατά την οποία η Maserati κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, ενώ παράλληλα λάνσαρε και την θρυλική 3500 GT.

Θέλοντας λοιπόν να γιορτάσει τα 60 χρόνια από αυτή τη χρονιά, η νέα GranTurismo Special Edition αποκτά ένα νέο ανθρακονημάτινο καπό (στο χρώμα του αμαξώματος ή σε μαύρο) με μια μεγάλη εισαγωγή αέρα στο κέντρο του, που της χαρίζει μια σαφώς πιο δυναμική εικόνα.

Παράλληλα, στο αμάξωμα έχουν προστεθεί νέα τμήματα από ανθρακονήματα (εμπρός σπόιλερ, πλαϊνοί καθρέπτες, πίσω αεροτομή, καπάκια χειρολαβών), ενώ επιπλέον υπάρχουν 20 ιντσών μαύρες γυαλιστερές ζάντες.

Στο εσωτερικό, συναντούμε άκρως πολυτελές δέρμα Poltrona Fau σε τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς, που συνδυάζεται με carbon επενδύσεις και special λογότυπα.

Οι αγοραστές της νέας Maserati GranTurismo Special Edition θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών ειδικών για την έκδοση εξωτερικών χρωμάτων ή τεσσάρων χρωμάτων από την παλέτα της «απλής» GranTurismo.


Το μοτέρ της παραμένει ο 4,7 λίτρων ατμοσφαιρικός V8 των 460 ίππων, που συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο ή αντίστοιχων σχέσεων σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων.
TAG