Έρχεται με 600 άλογα η νέα κορυφαία Mercedes C-Class Coupe!

H Mercedes και το τμήμα επιδόσεων Mercedes-AMG ετοιμάζει μια νέα, πιο σκληροπυρηνική έκδοση της C-Class Coupe, η οποία θα έχει άπλετη δύναμη και χαρακτηριστικά για χρήση σε πίστα.

Η νέα κορυφαία Mercedes C-Class Coupe θα βασιστεί πάνω στην C63 S Coupe των 510 ίππων, όμως θα φέρει μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση του V8 4λιτρου biturbo κινητήρα της Mercedes-AMG που θα αγγίξει τους 600 ίππους.

Το μοτέρ αυτό θα έχει πολλά κοινά με την ίδια έκδοση των 585 ίππων που φιλοξενεί κάτω από το καπό της η Mercedes-AMG GT R, από την οποία η νέα κορυφαία C-Class Coupe θα δανειστεί και την ονομασία της, αφού αναμένεται να ονομαστεί «C63 R».

Εκτός τώρα από τον κινητήρα, η Mercedes-AMG θα μειώσει και το βάρος της νέας C63 R, ώστε να βοηθηθούν ακόμη περισσότερο οι επιδόσεις, ενώ στο αμάξωμά της, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, θα τοποθετηθούν νέα αεροδυναμικά βοηθήματα.


Σε ό,τι αφορά το πότε θα μπει στην παραγωγή, η νέα Mercedes-AMG C63 R Coupe αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στην επόμενη διετία. Αναμένεται σε κάθε περίπτωση να είναι το πιο γρήγορο μεσαίο κουπέ στην ιστορία της Mercedes.
TAG